Termeni si Conditii

Utilizarea shop-ului bitcointech.ro incluzand accesul, navigarea si cumpararea de produse constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document.

Procesarea comenzilor

Verificati specificatiile produselor si compatibilitatea acestora inainte de a le cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si bitcointech.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In primele 14 de zile de la cumparare puteti returna produsele comandate. Pentru schimbare sau rambursare completa a banilor, taxele de expediere la returul comenzii sunt platite de Client.

Solicitarea unui retur poate fi efectuata printr-un mail la adresa [email protected] sau la numarul de telefon afisat pe site.

Asigurați-vă că aveți toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura inițială, certificate de garanție, cutie, etichete etc.

Un reprezentant al Serviciului Clienti va ofera asistenta si o autorizare de retur. Nu putem accepta retur produsele desigilate din ambalajul original, folosite sau care ajung fara o autorizare de retur.

Chiar daca ati refuzat primirea unui colet, puteti lansa oricand o noua comanda. Doar ca la urmatoarele comenzi va solicitam plata in avans a comenzii curente plus contravaloarea taxelor de transport si procesare de la comanda retur.

Declaratia de conformitate

Singurul mod in care putem pastra standardele inalte pe care le-am stabilit este de a furniza printre cele mai bune solutii si produse de pe piata. Multe persoane se intreaba daca produsele noastre ofera rezultate garantate. Si adevarul este ca nu toate produsele vor functiona pentru fiecare persoana la fel. Da, produsele ofera rezultate eficiente, dar actiunea lor poate varia de la persoana la persoana.

Este important sa retineti ca informatiile continute pe acest site nu ar trebui sa fie considerate sfaturi. Incurajam vizitatorii nostri sa se consulte cu un profesionist atunci cand este necesar.

Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor site-ul nostru cat mai multe informatii posibil cu privire la produsele pe care le comercializam. Avem, de asemenea, o echipa de Servicii Clienti dedicata, cu operatori care cunosc in detaliu gama de produse si va pot raspunde la orice intrebare sau informatie cu privire la oricare dintre solutiile noastre.

Daca nu sunteti siguri cu privire la utilizarea oricaruia dintre produsele noastre, va recomandam sa cereti informatii inainte de plasarea comenzii. In definitiv, vrem doar sa fiti complet multumiti de achizitie.

Termeni si conditii de utilizare

Echipa bitcointech.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Prin folosirea site-ului bitcointech.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorii isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

•             OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

•             OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;

•             Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;

•             Legea 365/2002 privind comertul electronic.